Naar hoofdinhoud

Onze diensten

Welkom bij het WTCB! Je reis begint hier.

Ons doel is om aannemers en andere bouwprofessionals zoals u te helpen om de uitdagingen in de bouwsector aan te gaan. Dat doen we via onderzoek en kennisverspreiding, maar vooral door praktische ondersteuning.

We bieden een helpende hand bij bepaalde administratieve taken, geven tips over technische en bouwkundige vraagstukken…

Zo willen wij de vragen beantwoorden waarmee u tijdens het bouwproces geconfronteerd wordt. Hier vind je een greep uit onze diensten, zodat je meteen een goede start maakt.

 

WTCB levert technisch advies aan alle bouwprofessionals

Technische bijstand

Word je geconfronteerd met bouwproblemen? Heb je vragen van technische aard? De kans is groot dat het antwoord op onze pagina met veelgestelde vragen terug te vinden is.

Toch niet gevonden wat je zoekt?
Bel ons op het nummer 02 716 42 11 of vraag technisch advies aan onze ingenieurs via het aanvraagformulier.

1072 DET1 20160901

Bouwdetails

Bekijk onze uitgebreide databank met meer dan 500 bouwdetails en maak gebruik van een snelle zoekmethode die je meteen bij het juiste bouwdetail zal brengen. U vindt hier zowel 2D- en 3D constructiedetails en bouwkundige tekeningen terug.

Zoek een bouwdetail
verlichtingsinstallatie

Bouwproductendatabank

U kan bij ons terecht voor gedetailleerde productinformatie van meer dan 65.000 bouwproducten van alle leveranciers. Selecteer gemakkelijk wat u nodig hebt, ook voor renovatie.

Opleidingen

U kan geregeld opleidingen en webinars volgen over alles wat u als bouwondernemer bezighoudt. Deze zijn vrij toegankelijk en zelfs achteraf te herbekijken. 

Bekijk onze agenda

Calculatiepakket

Met Cpro, ons gratis calculatiepakket voor de bouwsector, maakt u vlot offertes en facturen op maat van uw bedrijf. Er zijn bovendien trainingen en advies beschikbaar.

Start te calculeren met Cpro

Tariefberekening

Via Calc&Go kan u uw vaste kosten bepalen en zo zelf uw ideaal uurloon berekenen. Download uw persoonlijke Excel-file en plan uw maandomzet. Ideaal voor eenmanszaken.

Bereken je financiële cijfers met Calc&Go

Mobiele demonstratiehub

Met onze mobiele demonstratiehub maken we u wegwijs in digitalisatie en nieuwe technologieën. Wist u bijvoorbeeld dat een drone kan helpen bij het inschatten van een toekomstig project? Vraag een demo aan op uw eigen werf of op één van de WTCB-demosites.

Vraag een demonstratie aan