Ga naar de hoofdinhoud Ga naar de onderkant van de pagina
WTCB Home

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

15/08/2018

WTCB Home

cpro het calculatiepakket dat luistert naar de aannemer

Online versie

Een correcte offerte opstellen is een belangrijke taak van de aannemer. Al vele jaren biedt het WTCB binnen dit domein opleidingen, advies-op-maat én een rekentool aan. De tool kreeg recent een grondige online metamorfose, gedaan met onoverzichtelijke Excel-sheets! Ontdek nu cpro, gemaakt door de bouw voor de bouw.

Met cpro, de onlineversie van de gekende calculatie-tool cpro, kan u offertes, vorderingsstaten en facturen opmaken voor al uw bouwprojecten. Deze tool biedt u dus de luxe om alles in één programma op te maken, waardoor u uw projecten snel en eenvoudig kan opvolgen van offerte tot oplevering.

Deze tool is volledig gratis voor WTCB-leden. Om ermee aan de slag te gaan, dient u zich eenmalig te registreren via cpro.wtcb.be. U vult uw e-mailadres in en kiest zelf een paswoord (geen logingegevens WTCB-website!). Na registratie ontvangt u een bevestigingsmail, klik op de link en u bent klaar om cpro te ontdekken.

Hulp nodig? Raadpleeg op elke pagina de helpfunctie rechts bovenaan via het vraagteken. Daar vindt u de nodige informatie over wat u op de betreffende pagina terugvindt en hoe u te werk moet gaan. Graag persoonlijk advies, volg dan binnenkort een van de geplande opleidingen in samenwerking met de beroepsorganisaties. Voor meer info contacteer ons via cpro@bbri.be of 02 716 42 11.

Voordelen

  • Overal beschikbaar (internetconnectie noodzakelijk)
  • Geen installatie
  • Gebruiksvriendelijk en snel
  • Correct calculeren
  • Werkt zowel op PC (Chrome) als op Mac (Safari)
  • Veilig (databescherming)

Opleidingen

De opleidingen worden gegeven door de medewerkers van de afdeling Beheer en kwaliteit van het WTCB. Een overzicht van de geplande opleidingen via de beroepsorganisaties vindt u op cpro.wtcb.be.

Registreer

Contacteer ons

Tim Vissers
Mike Bogaerts

02 716 42 11 Stuur ons een e-mail Kantoren
cpro, het calculatiepakket dat luistert naar de aannemer
cpro, het calculatiepakket dat luistert naar de aannemer
  1. Hulpmiddelen
  2. Rekentools
  3. cpro