Skip to main content
WTCB Home

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

24/02/2018

WTCB Home
  1. Publicaties
  2. WTCB-Contact
  3. WTCB-Contact nr. 44 (4-2014)
  4. Naar de bioscoop met het WTCB

Naar de bioscoop met het WTCB

Sinds zijn oprichting meer dan 55 jaar geleden worden de vruchten van het WTCB ten dienste gesteld van zijn leden en van andere professionelen. Geen eenvoudige opdracht, gezien de grote diversiteit aan behandelde onderwerpen en de zeer uiteenlopende verwachtingen.

Naar de bioscoop met het WTCB WTCB.be vormt zonder twijfel het centrale informatie- en communicatiemiddel van het Centrum. De website benut alle moderne informaticatechnieken en sluit moeiteloos aan bij de eigenheden van de sector die gekenmerkt wordt door een grote mobiliteit en een zeer divers doelpubliek met uiteenlopende beroepen en profielen maar met één gemeenschappelijke eigenschap: weinig tijd voor online opzoekingen.

We moeten echter vaststellen dat er nog te weinig bedrijven gebruikmaken van onze diensten. Zou de aangeboden informatie misschien niet tegemoetkomen aan hun behoeften? We denken niet dat dit het geval is. De bedrijven die onze diensten wél gebruiken, ontpoppen zich immers tot trouwe bezoekers van WTCB.be. We moeten er met andere woorden voor zorgen dat surfen naar WTCB.be voor u even evident wordt als het gebruik van uw rolmeter.

Om u hiervan te overtuigen, organiseren we binnenkort een persoonlijke ontmoeting in uw regio die ons de kans zal geven om elkaar beter te leren kennen en onze banden aan te halen. Hou uw postbus dus goed in de gaten: binnenkort valt er immers een uitnodiging in de bus voor een interessant en verrijkend evenement.

Wordt vervolgd ...
 
behoefte, sector