Ga naar de hoofdinhoud Ga naar de onderkant van de pagina
WTCB Home

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

23/07/2018

WTCB Home

Agenda Digital Construction Brussels

Digital Construction Brussels - Agenda - WTCB

Met de tweede editie van de vakbeurs Digital Construction Brussels (DCB) gaan de Confederatie Bouw en het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) een stap verder.  Ze brengen bouwprofessionals in contact met meer dan 90 exposanten die de eindeloze mogelijkheden van digitale technologieën in de bouw uit de doeken zullen doen.

 • Beleef alles in primeur
  Gedurende twee dagen krijgt u een uniek en ongezien overzicht van de digitale revolutie in de bouw. U beleeft de toekomst van de sector in absolute primeur.
 • Ontmoet exposanten met vakkennis
  Maar liefst 90 exposanten tonen u de voordelen van onder meer big data, BIM en andere digitale productietechnieken. Een boost voor uw productiviteit.
 • Volg interessante seminaries
  Naast een bezoek aan de vele stands, kan u ook tal van interessante seminaries over diverse onderwerpen volgen (e-facturering, e-procurement, enz.).  Essentieel voor een beter inzicht in de ‘Industrie 4.0’.
  Programma
 • Verrijk uw netwerk
  Digital Construction Brussels is bedacht door en voor professionals in de bouw. Het kruim van de sector zal aanwezig zijn. Een gedroomde gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

 

 

- Van 10.00 tot 20.00 uur - Tour & Taxis

- Van 10.00 tot 18.00 uur - Tour & Taxis

http://www.digitalconstructionbrussels.be/nl
 1. Agenda
 2. Resultaten zoekopdracht