Ga naar de hoofdinhoud Ga naar de onderkant van de pagina
WTCB Home

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

18/07/2018

WTCB Home

Avant-premières WTCB

Het WTCB en een film? Het zal voor vele bouwaannemers een rare combinatie zijn om te horen, maar het is wel zo. Het WTCB gooit het roer om. Hoog tijd om elkaar te ontmoeten en vooral beter te leren kennen.

Waarom?

De directeur-generaal van het WTCB, Jan Venstermans, beantwoordt deze vraag met plezier :

Het WTCB organiseert deze avonden om de aannemers beter te betrekken bij de werking van het Centrum. Op zijn website www.wtcb.be biedt het Centrum al zijn leden 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 een schat aan informatie aan. Weet u al welke informatie beschikbaar is op de WTCB-website? Naast WTCB-publicaties en technische informatie vindt u er ook leerrijke video’s en rekentools terug. De informatie, die per bouwberoep ingedeeld is, helpt bouwbedrijven met het verbeteren van hun competitiviteit, productiviteit en kwaliteit. Schrijf u in voor een van de voorgestelde data en ontdek in een gezellige en ontspannen sfeer de website die uw professionele leven zal vergemakkelijken.

Wat?

Een gezellige filmavond met een blockbuster van formaat met achteraf een receptie waar er gezellig nagepraat kan worden. Op de receptie zal u ook de mogelijkheid hebben om vragen te stellen over de WTCB-website aan onze ingenieurs en medewerkers. U krijgt immers vóór de hoofdfilm de kortfilm over de WTCB-website in avant-première te zien.

Wie?

Bouwaanemers, leden van het WTCB, die een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus zullen ontvangen. Aannemers die gevestigd zijn in de provincies Limburg en Luik krijgen dit jaar geen uitnodiging, aangezien ze vorig jaar al uitgenodigd werden.

Waar en wanneer?

We doorkruisen het hele land:
  • 12/11 en 13/11 Kinepolis Antwerpen
  • 16/11 Utopolis Turnhout
  • 19/11 Siniscoop Sint-Niklaas
  • 24/11 en 25/11 Kinepolis Leuven
  • 30/11 en 01/12 Kinepolis Gent
  • 02/12 en 03/12 Kinepolis Brugge
  • 08/12 Kinepolis Brussel

Hoe?

Op uw persoonlijke uitnodiging die u begin oktober via de post zal ontvangen, staan codes waarmee u zich kan inschrijven via film.wtcb.be, waar u de verschillende stappen van de inschrijvingsprocedure volgt. De inschrijving voor dit event verloopt uitsluitend online.

U kan zich slechts één keer inschrijven met uw codes. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een mail met alle noodzakelijke informatie en uw ticket (als bijlage). Vergeet uw ticket niet af te drukken en mee te brengen de dag van het event. Uw inschrijving is geldig voor twee personen (zoals aangeduid staat op uw ticket), breng dus gerust uw echtgenoot/echtgenote, collega of vriend(in) mee.

Mocht u problemen ondervinden, contacteer ons: 02/716.42.11 of com@bbri.be. Gelieve ons ook te contacteren, mocht u verhinderd zijn op de dag zelf.


Geen uitnodiging ontvangen?

  1. Als uw bedrijf in de provincie Limburg of Luik ligt, dan heeft u vorig jaar een uitnodiging gekregen voor onze filmavonden.
  2. Stuur een mail naar com@bbri.be met duidelijke vermelding van uw BTW-nummer.

  1. WTCB-Actu