Ga naar de hoofdinhoud Ga naar de onderkant van de pagina
WTCB Home

Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf

18/07/2018

WTCB Home

Johan Willemen nieuwe voorzitter van het WTCB

Op 28 april 2015 heeft de Algemene Raad van het WTCB ir. Johan Willemen verkozen als zijn nieuwe voorzitter, op voordracht van de Confederatie Bouw. Johan Willemen is CEO van Willemen Groep, de grootste familiale bouwgroep in België, die in 2013 nog tot Onderneming van het Jaar bekroond werd.

Als achtste voorzitter volgt hij hiermee ir. Jacques Gheysens van het bouwbedrijf Degraeve (groep Eiffage) op die sinds 2009 dit mandaat uitoefende. Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn vader, Paul Willemen, die voorzitter was van 1981 tot 1992. Na zijn voorzitterschap werd Paul Willemen benoemd tot erevoorzitter.

Ir. Johan Willemen zal tijdens zijn voorzitterschap kunnen steunen op het ervaren directieteam van het WTCB dat geleid wordt door Directeur-Generaal ir. Jan Venstermans. Deze wordt bijgestaan door ing. Alain Billiet (Secretaris-Generaal), ir. Johan Vyncke (Directeur Onderzoek en Innovatie), ing. Olivier Vandooren (Directeur Informatie en Bedrijfsondersteuning), ir. Peter Wouters (Directeur Ontwikkeling en Valorisatie) en ir. Georges Klepfisch (Directeur Externe Relaties voor Normalisatie en Certificatie).

Johan Willemen
ir. Johan Willemen
Voorzitter
Jan  Venstermans
ir. Jan Venstermans
Directeur-Generaal
  1. WTCB-Actu