Veel leesplezier met de nieuwe WTCB-publicaties!
Lees online -
WTCB-Mail
Beste Abonnee,

Na twee succesvolle edities heeft Summer University ook dit jaar weer een boordevol programma voor u klaar. Ontdek in deze mail hoe u zich kunt inschrijven. Neem ook eens een verfrissende duik in de nieuwe WTCB-publicaties.

Afdeling Communicatie en Vorming
 
Agenda
Summer University - De bouwplaats in tijden van industrialisering

Summer University
De bouwplaats in tijden van industrialisering

Ontdek alle facetten van de industrialisatie, die lang niet louter beperkt is tot prefabricatie. De focus tijdens deze derde editie van Summer University ligt op oplossingen die direct ter plaatse gebruikt kunnen worden. Aarzel niet om u in te schrijven!

11 september
 
Kwaliteitskader voor erkenning van luchtdichtheidsmeters

Kwaliteitskader voor erkenning van luchtdichtheidsmeters

De certificatie van luchtdichtheidsmeters is verplicht in Vlaanderen. In samenwerking met BCCA biedt BCQS een opleiding aan ter voorbereiding op de toets theorie en op het praktische examen. Inschrijven kan via de onderstaande link.

11 september
 
Actualiteit
Metalen dakbedekkingen en gevelbekledingen met staande naden en roefnaden

Metalen dakbedekkingen en gevelbekledingen

Deze Technische Voorlichting is gewijd aan de twee klassieke uitvoeringswijzen van dakbedekkingen en gevelbekledingen uit metalen bladen en stroken aangebracht op een doorlopende ondergrond: de techniek van de staande naden en de techniek van de houten roeflat.

Download
 
Calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren: de dekvloeren van de toekomst?

Calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren

Hoewel calciumsulfaatgebonden giet(dek)vloeren (beter bekend als anhydrietdekvloeren) al vele jaren beschikbaar zijn op de Belgische markt, is het gebruik ervan nog zeer beperkt. Dit artikel wil aannemers van vloerwerken meer inzicht verschaffen in de eigenschappen van dit type dekvloeren.

Download
 
Smart Buildings for Smart Cities. Zei u smart?

Smart Buildings for Smart Cities. Zei u smart?

De digitale revolutie heeft een belangrijke impact op de bouwsector. In dit document worden thema’s als smart buildings, smart districts en smart cities onder de loep genomen. Ook de hiermee gepaard gaande uitdagingen en de toepassing van smart in de dagelijkse praktijk komen aan bod.

Download
 
s