šŸŽ“Ontdek de meest recente WTCB-publicaties en nieuwe opleidingen -
Lees online -
WTCB-Mail
Beste Abonnee,

Ieder jaar wil het WTCB zijn doelstellingen tot een goed einde brengen. De publicatie van het jaarverslag is dan ook het tijdstip bij uitstek om al deze verwezenlijkingen op een rijtje te zetten. Daarnaast worden er nieuwe opleidingen georganiseerd en werden er twee nieuwe monografieƫn over normalisatie en intellectuele eigendom gepubliceerd.

Afdeling Communicatie en Vorming
 
Agenda
Globale aanpak voor een goede binnenluchtkwaliteit

Globale aanpak voor een goede binnenluchtkwaliteit

De bedoeling van deze studienamiddag is een stand van zaken te geven over de elementen die een invloed hebben op de binnenluchtkwaliteit in gebouwen met goede energieprestaties. Tijdens de workshops zullen ook een aantal praktijkgevallen besproken worden.

17 mei
 
Lichte afbouwtechnieken voor de renovatie en de herbestemming van gebouwen

Lichte afbouwtechnieken

Tijdens deze twee informatiesessies worden de tools voorgesteld die nodig zijn om een optimale integratie van de akoestische, energetische en brandtechnische aspecten te bekomen voor de meest courante renovaties. Er zullen ook een aantal concrete problematieken aan bod komen.

28 en 31 mei
 
Actualiteit
Normen en reglementen als hefboom voor innovatie: een aantal WTCB-casestudy's

Normen en reglementen als hefboom voor innovatie

Deze publicatie belicht de positieve invloed van de normen op de ontwikkeling van nieuwe producten en innovatieve oplossingen in de Belgische industrie.

Lees het document
 
Handleiding voor intellectuele eigendom

Handleiding voor intellectuele eigendom

Deze handleiding zal u helpen bij het identificeren van de intellectuele eigendom die in uw bedrijf aanwezig is en bij het beschermen van de kennis en knowhow die u en uw medewerkers opgebouwd hebben.

Lees het document
 
Jaarverslag 2017

Jaarverslag 2017

Ontdek de belangrijkste activiteiten van het WTCB in 2017.

Lees het document
 
Nieuws van onze partners
Imec Technology Forum Belgium

Imec Technology Forum Belgium

Het Imec Technology Forum Belgium, dat zal plaatsvinden in Antwerpen, is DE internationale conferentie over nanotechnologie en digitale technologie. Het thema van dit jaar: New perspectives make the impossible possible. Krijg 20 % korting op de inschrijvingskosten bij vermelding van de code 'view18b'.

23 en 24 mei