Hoe maak ik een WTCB-account aan?

Om toegang te hebben tot onze publicaties en normen, moet je een account aanmaken via volgende link.

Volg onderstaande stappen op een WTCB-account aan te maken:

• Klik op ‘inloggen’ rechts bovenaan in het menu of ga rechtstreeks via deze link.
  • Dan klik je ‘Registreer’
  • Geef je professioneel e-mailadres in. Dit e-mailadres wordt voor alle verdere communicatie gebruikt én vormt de gebruikersnaam van je account.
  • Selecteer het vakdomein dat voor jou van toepassing is
  • In een volgende scherm moet je enkele gegevens van jou aanvullen.
  • Geef de bouwberoepen/interesses een vinkje die voor jou relevant zijn. Met deze informatie kunnen we je content op maat aanbieden.
  • Voilà, je account werd aangemaakt! Een bevestiging werd verstuurd naar je e-mailadres om je account te activeren.
    Bevestig je e-mailadres en kies een nieuw paswoord.