logo PATLIB

OctrooiCel voor het Bouwbedrijf

Laatste update op 05-12-2017

De Octrooicel van het WTCB: introductie -
Innovatie in de bouwsector

 

 

Quiz  
Quiz Intellectuele Eigendom Test uw kennis van IP !
   
Nieuwsbrief  
Nieuwbrief 10 Onderwerpen: Beschermig van intellectuele eigendomsrechten : Welk land scoort het best? - Intellectuele eigendom bevordert de transitie naar duurzame energie. - Informatie uit octrooien stuwt innovatie. - Zoeken in de volledige tekst van octrooien: voor- en nadelen. - De blockhain: wat met de intellectuele eigendom?
   
Nieuws  
23/06/17

De Belg Lionel Ries één van de winnaars van de "European Inventor Awards 2017!

16/11/16 Wetswijziging betreffende de vertaling bij validatie van Europese octrooien in België
22/08/16 Welke invloed kan de Brexit hebben op intellectuele eigendom?
   
Stuur een mail naar octrooi@bbri.be of ocbc@bbri.be met onderwerp 'aanmelding nieuwsbrief' indien u de nieuwsbrief automatisch wilt ontvangen.

 

Wat is de Octrooicel ?

De Octrooicel van het WTCB is een informatiedienst betreffende intellectuele eigendom voor KMO’s in de bouwsector, met een focus op octrooien.

De Octrooicel werd opgericht in samenwerking met de Dienst voor de Intellectuele Eigendom en wordt gefinancierd door de Dienst Kwaliteit en Veiligheid – Concurrentievermogen, beide van de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie.

De Octrooicel is één van de Belgische PATLIB centra, elk met hun specifiek domein van expertise. De Octrooicel van het WTCB richt zich specifiek tot industrieën betrokken bij de bouw. De andere sectoren kunnen voor octrooi-informatie terecht bij de overige Belgische PATLIB centra.

 

 

logo FODlogo PATLIB