In de kijker

De TV 244 gaat volledig digitaal

Om u op de hoogte te kunnen houden van de evoluties binnen het domein van de aansluitingsdetails bij platte daken, heeft het TC Dichtingswerken beslist om alleen nog de HTML-versie van de TV 244 beschikbaar te stellen. De papieren versie wordt niet langer verkocht en de pdf werd van de WTCB-website verwijderd.

De HTML-versie, ook e-TV genoemd, biedt tal van voordelen:
  • eenvoudig te raadplegen op pc, tablet en smartphone
  • mogelijkheid om snel door te klikken naar interessante hoofdstukken, bijkomende details en andere WTCB-publicaties
  • snelle toegang tot aanvullende informatie over specifieke afdichtingstypes, zoals bitumineuze, synthetische en vloeibare afdichtingen
  • mogelijkheid om de historiek van de aanpassingen te bekijken.
De e-TV 244 zal met andere woorden steeds de laatste nieuwe informatie over de aansluitingsdetails voor platte daken bevatten.

Normen-Antennes: normalisatie en reglementering

Op de WTCB-website zijn er twaalf Normen-Antennes terug te vinden. Ze behandelen verschillende domeinen uit de bouwsector en zijn ontworpen om u wegwijs te kunnen maken in de ingewikkelde materie van normalisatie en reglementering. Surf naar www.normen.be en ontdek hoe deze Normen-Antennes uw professionele leven kunnen vergemakkelijken. Bovendien werd de beschikbare informatie onlangs geüpdatet om u nog beter te kunnen informeren.